Thursday, December 18, 2008

My next COKE Collections

Tadi deting ngan uncle n kak norz.
Kak norz nak kirimkan buku masakan buat LIN.
Yang uncle plak bermurah hati nakbagi lebihan koleksi COKE yg dia ada.
Wahh!!! i'm so excited!

Sampai2 aje kat kedai, uncle hulurkan mende alah kat atas tu.
Erkk... eheh comei laa...
tu keychain.

Oppssss ekceli kecik jer... tapi comei sangat2..

Masa tengok tin ni, terdetik lam ati.
"eh mcm pernah tempek ajer...tapi ada lain sket ...."

Ye ye... serupa tapi x sama.
kan uncle kan....

Cuba tengok betul2 ada different tau tin yg kat atas ni ngan tin yg entri kat bawah nih.. Cari sendiri k apa yg different...hehehe

Perasa coke vanilla yg pes2 sekali dipasarkan..
Betul x uncle?
Masa ni punya semangat nak minum ayor coke perasa vanila.
Kisah nya, ako kan suker perasa vanilla.
Maka, sudah pasti la ako menerai itu minuman.
Marbeless!!
Ha kalori gula pun makin bertambah.. aiyakkkk...

Macam dalam blog uncle, ada mention COKE edisi raya.
Ako dah ada setin. Lagi dua itu uncle yang bagi.

Nota Jemari: thanks uncle... bertambah lagi.. yeehaaaa

2 comments:

kunadzri said...

wau... secepat kilat n3 ni... uncle memang reserve xtra coke collection ni utk first person yg bagitau uncle dia berminat jd collector... so, u r that lucky person...

retna said...

wah thank u so much...
hehehhe terharu nya,,,