Thursday, December 18, 2008

Cawan COKE


Masa kuarkan satu2 tin dari paper bag tu, tak pasan plak ada barang kaca.
Seb baek ako x terhempas paper bag itu.
Makk aiii terkejut seh,.. tak sangka uncle nak bagi cawan COKE itu.
Perghhh....

"bila plak mcd ada jual cawan ni ye uncle?"

Aniwei, thanks again!!
Mau nyer cawan ni ako letak ayor coke pasni..
muuahaahhaa...

Nota Jemari: dah ada cawan, harus la cari pinggan, sudu, garfu.. etc

2 comments:

kunadzri said...

Ni sume adalah special edition masa Olimpik Beijing 080808 hari tu retna... Ekcelli ada bnyk jenis kut.. yg biru tu swimming.. ada lagi jenis lain... uncle ada 3 jenis jer.. Kalo retna tgok kat belakang gelas tu ada gambo swimmer... lain jenis plak lain ler gambonya...

AKO said...

oooo ni ms olimpik aritu ek...
igtkan McD ada wat promosi barang2 coke.. hehehee...

ye ye harus belajar berenang br leh guna gelas tuh.. ehehe :p