Thursday, January 8, 2009

Lagi-lagi COKE

Tin ni ako beli tahun lepas..
Ala bkn lama mana pun dalam bulan december jugak.
KLu x silap ni tin coke yang original, kan uncle kan?!

Yang ini plak "Freedom Cola unlimited".
Apa yg freedom nya pun ako x pasti.
Jap jap ako pk balik, masa minum air coke ni, terasa bebas ke x ek??
hehehe.. bebas sket la kot.. bebas kan udara..

Nota Jemari: ako tetap suker yg original punya

2 comments:

kunadzri said...

mmg betul la tu retna.. itu ler coke ori keluaran terbaru... ori yg asal lain sikit...

Freedom cola tu rasa uncle bukan keluaran coca-cola, tp other product. Sekarang nih, bnyk produk COLA yang seakan-akan Coca-Cola. Kalau ada tulis www.coke.my kat belakang tu betul lah...

AKO said...

oo yg freedom tu bkn exactly coke punya ye... ok ok noted.. lenkali kena tgk betul2 la kan ;)