Thursday, January 8, 2009

Coke edisi "visit malaysia"


Semalam ako gi carrefour.
Ekceli dah nampak tin ni kat memana tapi x tergerak nak beli.
Ntah semalam tu alih2 je nak beli.

Tin coke ni edisi "visit malaysia"
tak tahu la visit malaysia tahun bila punya.

Ako ada ternampak coke edisi chinese new year limited edition.
Nanti nak beli lah.

Nota Jemari: tambah koleksi lagi

2 comments:

kunadzri said...

kalau tak salah uncle, my cola ni adalah carbonated drink seakan-akan coca-cola yang dikeluarkan oleh kilang lain, bukannya kilang coke. Uncle ada juga beli beberapa tin COLA camni. Semuanya bukan keluaran Coca-Cola...

AKO said...

oo ni pun bkn coke punya brand yek... ic ic.. iskk slalu konpius..