Thursday, January 8, 2009

Berangan aje


Nampak x yang tergantung tu?
Aritu kebetulan singgah kat R&R Pagoh, so termasuk satu gerai nih. Niat nak mencari hadiah tuk msjbox camping aritu. Alih2 terpandang mende alah kat atas nih. Berkobar2 gak nak membeli. Try le tanya berapa kah rege mende itu. Gurlppp RM100++ aiyaakkk.... terus simpan aje la niat suci murni tuh.

Adehhh awat la mahal sangat kan..
Tapi kan uncle, siyes mmg banyak sungguh koleksi2 coke kat kedai tuh.
Tu yang jadi cam rambang mata sket..

Takpe la nnt ada rezeki, ada duit lebih, ada ruang lebih, bole gak le beli barang seketul buat penyejuk ati yg lara. *chewah*

Tak dapat yg mahal, yang murah pun ok gak.

Nota Jemari: maybe one sweet day

4 comments:

kunadzri said...

waduh2 tijjahhh... mahal tuh... kalo uncle pun xbeli nyer... segila-gila coke uncle pun tak sampai hati nak ikat perut beli menda alah tu.. tapi xtau la kut2 satu ari nnti jadi jutawan... wakaka.. masa tu uncle beli ngan kedai2 coke tu sekali...

AKO said...

hahhaha betul tu uncle.. mana tahu klu jd jutawan bole la beli kedai2 nya sekali :p

ahmadkamil said...

Ako, kalau free surf la en kamil punya blog coke yang tak seberapa nie... http://ahkaba.blogspot.com/2009/01/coca-cola-fat-bottle.html

AKO said...

en kamil,
Insyallah ada kelapangan pasti ako ziarah blog coke en kamil tu...

ala kita pun bkn nya ada blog yg bagus sgt pun sekadar suka2 je.. ;)